Ord fra publikum

«Tusen takk til Liberman produksjoner som viste «Noah og skapelsen» til barnehagen og 1.-4. klasse i dag. Dette var fengende, fargerikt, lærerikt, nært, alvorlig og lattermildt. Fantastisk hva to dyktige skuespillere og noen rekvisitter kan gjøre med både barn og voksne👍
Terningkast 6🎲«
– Flå kirke, 2019

«Fantastisk fin forestilling!» (Noah og Skapelsen)
-Maria Elisabeth,
Fet kirke, 2019

«Takk for super forestilling!» (Jul med Prøysen)
– Råde bibliotek, 2017

«Tusen takk igjen for en super forestilling. Det er utrolig hyggelig å ha dere på besøk, og både små og store oser julestemning langt utover i adventstiden nå 😊» (Jul med Prøysen)
– Barnas hus Gullhella, 2017

«Det var en veldig flott forestilling på lørdag 🙂 Det var helt fullt hus! Det var et proft opplegg, med enkle, fine og effektfulle kulisser. De var også flinke til å engasjere publikum, og både barn og voksne sang med. Forestillingen bidro virkelig til en skikkelig julestemning. Skuespillerne var veldig hyggelige og fine å ha på besøk, og vi tar veldig gjerne i mot dere en annen gang!»
– Nes Bibliotek, 2017

«På vegne av alle små og store i barnehagen, vil vi få takke dere for en fantastisk bra forestilling!
Det var både moro, spennende og koselig. – Ja, til og med litt magisk, – for alle ungene satt stille og fulgte med ! :)» (Jul med Prøysen)
– Enger Barnehage, 2017

«En fantastisk forestilling (Det var en gang) med høyest tilstedeværende og inkluderende skuespillere! 34 barn i alderen 1-6 år satt fasinert og fulgte sang, fortellingog lek i 40 min. Barn som voksne fikk gjenoppleve gode «gamle» eventyr sammen, parallelt med at aktuelle tema som bl.a vennskap, uenighet og mobbing ble tatt opp. Vi likte også godt at avdelingen i barnehagen vår ble tvinnet inn i handlingen, her kunne barna kjenne seg igjen på navnene. Stykket og skuespillere viser et høyt nivå, og kan virkelig anbefales! Passer for små som store og vi kommer til å kontakte Liberman produksjoner igjen. Ikke nøl, det er bare å booke!! 🙂 Tusen takk :)»
– Hilsen små og store i Tangen barnehage, 2017


«Det er det beste førjulsteatret vi har hatt noen gang!!»

(Jul med Prøysen)
– Sissel og co,
Åsbygda barnehage, 2016

«Vi var kjempefornøyde med forestillingen! 🙂 Det var enda bedre enn vi  hadde forestilt oss, og jeg har aldri sett 40 unger sitte så opslukt og stille før! Når forestillingen var ferdig og skuespillerne takket for seg, var det helt stille, ingen som reiste seg for å gå eller som begynte å prate. De var helt «bergtatt» og ønsket nok bare at de skulle fortsette. (Slik som vi voksne..) Helt fantastisk opplevelse! All ære til de flotte skuespillerne! De var veldig, veldig dyktige! Terningkast 6!!» (Jul med Prøysen)
– Tonje Kaugerud
Daglig leder, Enger barnehage, 2016

«Det var utrolig koselig å ha dere hos oss i barnehagen, det var morsomt og godt skuespill som engasjerte barna og i tillegg mye fin sang og musikk. Tilbakemeldingen fra alle store og små var at de var kjempefornøyde!»
(Jul med Prøysen)
– Maria Bustetun,
Daglig leder, Nedre Bleiker Barnehus, 2016

«Takk for en morsom, søt og stemningsfull juleforestilling. Forestillingen hadde mange koselige kjente historier og sanger. Det var allsang og humor.» (Jul med Prøysen)
– Cathrine Broch,
Lom Barnehage, 2016

«Det var en kjempefin forestilling med superflinke folk. Det skal noe til å engasjere et så stort publikum som det var hos oss, men det skal jeg jammen meg si dere klarte! Stemningsfullt, morsomt, og aktørene som var dyktige sangere, skuespillere og ikke minst veldig flinke til å få kontakt med store og små.» (Jul med Prøysen)
– Randi Rosasen,
Ski biliotek, 2016

«Dere leverte en kjempebra forestilling for store og små! Vi er veldig fornøyde, og kommer til å anbefale dere til andre.»
(Jul med Prøysen)
– Randi Drolsum
Daglig leder, Nerstad barnehage, 2016

«Alltid like hyggelig å få besøk av dere. Dere er gode på å fenge unga. Det er nok i ferd med å bli en tradisjon for oss å ha dere på besøk».
– Ingeborg Hageberget
Dagli’ gleder, Trulserud barnhage, 2016

«Forestillingen «Snipp, Snapp og Snute» var både morsom og spennende, og barna ble veldig engasjerte. Vi fikk bare positive tilbakemeldinger fra våre lånere og vi gleder oss til Liberman kommer tilbake med juleforestilling.»
– Elin Fjøsne
Spesialbibliotekar, Deichmanske bibliotek, Nydalen filial 2016

«Thali og Gunnar viste forestillingen «Snipp, Snapp, Snute» for oss i barnehagen. Det ble en veldig god opplevelse for både store og små. Levende, varme og uttrykksfulle skuespillere som evnet å få god kontakt med barna. Takk for en fin formidling av kjente og kjære folkeeventyr! Liberman Produksjoner er velkommen tilbake til barnehagen vår flere ganger.»
– Kaia Brækken
Daglig leder, Rikeåsen Barnehage 2016

«Utrolig dyktige, gode på å bruke mimikk og til å formidle til også barn under 3 år og de som er to-språklige. Veldig bra og det beste teatret vi har hatt på 3 år i vår barnehage.
Formidlet en viktig kulturskatt og fikk både barn og voksne med i de gode julesangene til Prøysen
– Langhus Barnehage, 2015

«Veldig fin forestilling dere holdt hos oss i Emaus barnehage! Alle barna fra 1-5 år og voksne storkoste seg. Ga oss herlig julestemning. Anbefales på sterkeste!»
(Jul med Prøysen)
– Mona Røst Solberg
Daglig leder, Emaus Barnehage, 2015

«Noen var litt spent og tenkte at dette kunne bli litt «rolig» i fht hva barna er vant til i dag, men vi ble så positivt overrasket!! De tilbakemeldingene jeg rakk å få, var udelt positive:) Dere har god formidlingsevne og klarte å ha en fin blanding av ro og aktivitet som fenget barna våre. Vi ser dere gjerne igjen en annen gang:)» (Jul med Prøysen)
– Lise Holm
Daglig leder, Stenseth Barnehage 2015

«Vi hadde den fornøyelse å ha besøk av Liberman produksjoner i vår barnehage i dag. De trollbandt den minste i barnegruppen vår med sin juleforestilling. Finer skuespill og kjente fine sanger. Vi fikk skikkelig julestemning.
For 14 dager siden hadde de forestillingen Snipp Snapp Snute for de eldste barna. En kjempe flott opplevelse for alle.»
– Anne G. Øygard,
Virksomhetsleder, Ambjørnrød 2015

«Vi i Læringsverkstedet barnehage Skytta hadde besøk av Liberman Produksjoner med forestillingen «Jul med Prøysen». Dette var en forestilling som virkelig fenget barna.  Det var en del stoff de kjente godt fra før, fordi vi har hatt mye fokus på Prøysens sanger og fortellinger de siste årene.  Det var flinke skuespillere i mange forskjellige roller, som fikk med seg barna og tok de innspillene de kom med.
Vi har også tidligere benyttet oss av deres forestillinger (før påske), og er veldig godt fornøyde»
– Gerd Inger Mørk
Pedagogisk leder, Læringsverkstedet barnehage Skytta 2015

«Takk for en meget bra forestilling!!!
De to som kom på besøk gjorde en kjempeflott jobb!!! 😀 😀 :D» (Jul med Prøysen)
– Lill-Tove Solmyr
Styrer i Askim menighets barnehage 2015

«Både barn og voksne hadde en god Prøysenopplevelse som satt oss i god førjulsstemning!»
– Reidun Hansen
Styrer, Rolvsøy barnehage 2015

«Jul med Prøysen, var en kjempe fin og fengende forestilling, som ga god julesteming både for små og store.»
– Anne Nikolaisen
Daglig leder, Åkerholmen barnehage 2015

«TUSEN TAKK for en fantastisk flott forestilling. (Snipp, Snapp, Snute) Vi fikk brukt lattermusklene våre. Dette var moro 🙂 Både små og store koste seg, helt ned til toåringer. Flott flyt og stort engasjement av skuespillerne gjorde dette til en flott opplevelse. Forestillingen anbefales på det varmeste»
– Bente Hardang
Styrer, Noahs Ark barnehage 2015

Ravn og Rose, på Blindeforbundets barneleir:

«Det var så spennende! Skulle ønske jeg kunne sett det hvert år! ..
Lurer på hvordan mammaen til Marsmela så ut.»
– Gutt 6 år

«Det var kjempespennende! Ravn var låst fast på ordentlig. Med ekte lås! Men så kom Rose å reddet han.»
– Gutt 7 år

Ravn og Rose på Trikkehallen:

«Snerkla var kjempeskummel! Men hun var egentlig ikke så slem. Det var bare fordi hun ikke hadde noen venner»
– Mio 4 år

«Jeg vil se mer!»
– Amelia 3 år

«Ravn og Rose er en herlig E.T lignende historie for barnehagebarn. Stykket er proppfullt av gode leveregler og en oppskrift på hvordan man kan være noe for hverandre uavhengig om man er like og kjenner hverandre eller er totalt ulike. Når lille Marsmela fra en annen planet havner i hagen til Ravn og Rose trosser de farer og setter alt inn på å få den nye lille rare vennen sin hjem. De ordner opp på hjemplaneten og valser opp med den slemme. Litt skummelt er det akkurat der, men ikke for mye. Slutten på stykket er selvsagt god, men ganske overraskende i positiv forstand. Skuespillerne spiller med enkle remedier, er troverdige og appellerer til barna. Det er mye musikk, selvlaget sådan, som de fremfører med vakre stemmer. Anbefales.»

Erika Fagerstrøm
Styrer, Blåbærskogen barnehage

«Vi var kjempefornøyde med forestillingen Ravn og Rose, på reisen til verdensrommet, barna satt som forhekset gjennom hele forestillingen. De lekte «Ravn og Rose» resten av dagen ute, skikkelig dramatisk lek hvor Snerkla røvet og fanget, men ble snill etterhvert. Foreldrene har fortalt oss at barna har snakket mye om forestillingen i etterkant.»

Heidi Opsahl
Daglig leder, Valstadtoppen barnehage

«Ravn og Rose, på reisen til verdensrommet, er et kjempebra stykke som forteller hvordan god sosial kompetanse kan være. Dette er noe som er viktig i samhandling med andre individer. Det er ikke alle som har denne ferdigheten, men den kan trenes opp og vi kan utvikle den gjennom hele livet. I tillegg har historen masse følelser også, sinne, tristhet, redsel, utforskertrang, spenning, humor, glede osv. Dette er viktig i arbeid med barn i barnehage, førskole og skole. «

Gitte Pedersen
Støttepedagog

«I Bakvendtland var første forestillingen vi tok våre barn til og de elsket det fra start til slutt! Vi snakket om det dagen etter og barnas smil gikk fra øre til øre. Spesielt morsomt var det at skuespillerene var veldig flinke til å få med seg barna inn i showet og selv om et barn ropte noe til de, så tok de det med i spillet. Fint show og flott opplevelse for både store og små!»

Gonzalo Patricio Valderrama
Barnehageassisten, Torden avd – Sophieshage barnehage

«I Bakvendtland er et fint og sjarmerende stykket, som gir rom for barna til å være delaktig i forestillingen. Skuespillerne var ekstremt flinke til å ta inn barna og improvisere da barnas innspill plutselig dukket opp. Humor og fine sanger, der barna blir oppfordret til å være med å synge, noe de gjerne vil. Høydepunktet var nok når Pappaen fikk kake i hele ansiktet!»

Publikummer
fra forestilling på Musikkteateret